Ongelooflijk, Frau Antje flikt het opnieuw. Op de CACT wedstrijd van 23 september 2020 wist ze opnieuw het CACT binnen te halen. Met dit resultaat is ze nu naast Internationaal Werkkampioen, ook Nederlands Werkkampioen!! Wat een hond!!!

Naast Anne wist ook Luc (Sharptails Athos) zich opnieuw te kwalificeren met een ZG. Fantastisch!

Na een zeer indrukwekkende loop, werkelijk foutloos, wist Anne een patrijs vast te maken op de typische Engelse Setter manier. Na vervolgens keurig een apport ter land en uit het water gedaan te hebben, werd ze beoordeeld met haar inmiddels 5e CACIT!!!! Wat een tophond en wat zijn we trots op zowel Antje als ook Bernadette!!!!! Onwards and upwards!

Op 2 augustus werd de TAN, georganiseerd door de Club du Setter Anglais, gehouden in Couturelle (région des Hauts de France). Gelijktijdig was er de mogelijkheid te honden te laten conformeren en er werd ook een clubmatch georganiseerd. 
Zowel Sharptails Crash als Sharptails Callas (helemaal uit Engeland gekomen voor dit evenement) hebben zich van hun beste kant laten zien. Beide dames hebben erg hun best gedaan en hebben de TAN behaald (37 inschrijvingen, 19 honden behaald).

Vai nel Vento Gadji beste teef (samen met Metis du Puy du Fougeroux) in dit lijstje van Echelles de Valeurs Gibier Naturel Couple in 2019! En dat voor een amateurtje die haar hondje helemaal zelf getraind heeft. Zo tof om dit te bereiken na al die jaren hard werken met zeer beperkte mogelijkheden.  Ik ben best trots op wat ik bereikt heb. Thanks Yannick voor het fokken van dit super hondje. Want het begint tenslotte allemaal bij een goede fokkerij!!

07-03-2020 Sharptails Anarchy (Aiko) 3 ecc 2 ris. CACT
Keurmeesters: Vladimir Demaretz, Ljubisa Ivanovic en Dragan Niketic.

10-03-2020 Sharptails Anarchy CQN
Keurmeesters: Voikan Misljenovic, Lorenzo Urra en Tomislav Vladisavljevic. 

Trainer en voorjager: Ernesto Pezzotta. Eigenaar: Mario Testa

Ik denk dat afgelopen zaterdag een unieke prestatie is geleverd in Nederland, namelijk dat 1 hond beide wedstrijden won die op die dag gehouden werden. En dan nog eens allebei met een CACIT ook!!!

Op basis van haar resultaten afgelopen seizoenen, kwam Gadji in aanmerking voor een aantal kampioenstitels. Een poosje geleden hebben we de aanvraag op de post gedaan en gisteren kwam dan de bevestiging binnen.

Sharptails Automne aka Tommie heeft op 3 september 2019 10 mooie pups gekregen. De vader van dit nest is Naomo. Alle pups hebben inmiddels een geweldige nieuwe eigenaar gevonden. Elke hond zal uitgebracht gaan worden in de veldwedstrijden! Voor meer info klik hier.

Er zijn soms zo van die wedstrijden die je je leven niet meer gaat vergeten. Fagnieres is er zo één. 

Ik had eigenlijk besloten dat Gadji met pensioen zou gaan na het voorjaarsseizoen, maar Roel drong er op aan om haar toch nog voor deze twee wedstrijden in te schrijven. Ze had namelijk nog een CACIT nodig om zich internationaal werkkampioen te mogen noemen. En alsof hij een voorgevoel had....

Not long now...... Soon we'll be off to Italy for a date between Campione Internazionale di Lavoro (Ch.I.T.), Campione Italiano di Lavoro,  Campione Trialler, Campione sociali grande cerca 2019 Naomo and Sharptails Automne (CACT). For more news about this exciting upcomming litter click here.

Sharptails Anarchy heeft zich goed staande weten te houden tussen alle geweld het afgelopen jaar. Met zijn prestaties verdiende hij de titel Campione Sociali Grande CERCA. Voor de lijst met kampioenen:

Elk jaar publiceren de Fransen, de Club du Setter Anglais om precies te zijn, lijsten waarin de prestaties op het gebied van veldwerk te zien zijn. 

Gisteren (17-04-2019) tijdens de Poolse competitie in Slowakije heeft Sharptails Anarchy het CACIT gelopen!!!! 

De keuze was moeilijk. Of het werd Andalusië en daar bovenop de wedstrijden in Frankrijk, of het Europees kampioenschap in Nis, Servië.

En vandaag iets heel anders.... Van een cacit in de koppel een paar weken geleden, naar een res. cacib op de Brussels Dog Show vandaag.

Kogenheim, 8,9 en 10 november 2018, SPC Suisse

Het was een eind rijden, maar de geweldige sfeer en de resultaten maken alles helemaal goed!!!